Om meg (Tiril)
Hjem Add Facebook Om meg

1

Om meg

Først, litt om meg

Mitt navn er Tiril Birkelund Berg. Jeg er født 22. juli i 1997. Jeg er født og oppvokst i den lille byen Haugesund på vestlandet. Mine interesser er alt fra mote, mat og trening. 

10 fun facts

 • Jeg er obsessed med shopping. Kan sikkert kalle meg selv en shoppeholiker? Jeg elsker klær, elsker følelsen av nye klær, og bruker utrolig mye tid på akkurat dette, haha. Om jeg hadde vært super rik, så hadde jeg hatt super bra stil, but no. 
 • Reise er livet. Det og kunne reise er noe det beste i livet mitt. Jeg elske følelsen av og komme meg vekk, oppdage nye plasser og oppleve nye ting på nye plasser! 
 • Hater klovner og edderkopper. Jeg vet ikke hvorfor, men dette er noe som kan få meg til og grine å løpe vekk. 

 • Jeg må spise mens jeg ser på noe. Klarer virkelig ikke og ete før eller etter jeg skal se på noe. om Så om en reklame kommer så må jeg stoppe med og ete. Vet ikke hvorfor, men jeg bare hater og sitte å spise uten å se på noe, eller og se på noe uten å ete. 
 • Utrolig kresen på sjokolade. Det er bare to merker sjokolade som er sikre vinnere, Freia og Milka. Liker så og si ingen andre. Vet ikke hvorfor, er bare utrolig kresen... 
 • Elsker mango. Om det ikke hadde vært så utrolig stress og kutte opp mango, så hadde jeg levd på det. Elsker det!(og ananas+pasjonsfrukt♥♥♥) 

 
 

 • Når jeg blir utrolig sint/hissig, begynner jeg og gråte. Vet ikke hvorfor, men vær eneste gang jeg krangler, blir sint eller lignende, ender jeg til slutt med og gråte. Det er ikke fordi jeg blir trist (eller kanskje??) men fordi jeg blir utrolig sint for at folk har fått meg i den situasjonen. 
 • Redd for døden. Noe som skremmer meg noe sykt er døden. Jeg liker egentlig livet uansett om noen dager er verre enn andre. Jeg er redd for å forlate noen igjen, miste alt jeg har jobbet for, eller glemme alt. Når jeg var liten grein jeg bare ved tanken av døden. Nå dunker bare hjertet mitt enda mer av tanken, og jeg blir utrolig deppet. 
 • Jeg er sykt paranoid. Om jeg hører lyder når jeg er alene så er det automatisk en morder så er kommet for å drepe meg. Eller om noen sier noe om feks symptomer til en sykdom, så har jeg automatisk disse symptomene. 


 

Dersom du lurer på noe mer, legg igjen en kommentar så skal jeg svare fortest mulig ♥

Håper dere liker bloggen!  • 02.10.2015 kl.15:02
  :):) masse kule ting om deg, sannelig ganske like du og jeg:). Ønsker deg en knall helg:):)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  Tiril Birkelund Berg

  Hei og velkommen! Jeg heter Tiril Berg, er født i 1997, og kommer fra den lille byen Haugesund. Bloggen min kommer til og bestå av alt fra trening, antrekk, tips og andre ting som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde