7 years (Tiril)
Hjem Add Facebook Om meg

4

7 years

God morgen! I går bestemte jeg meg for å stikke til typen, så sov jeg over hos han. Nå skal vi ned og finne noe å ete, så får vi se hva vi finner på resten av dagen. Skal prøve og få han med meg ut på tur, men tviler det skjer haha. Har så utrolig lyst på pizza, så jeg må nok tvinge det på han også i dag. 

Er så deilig å bare tenke på at jeg har fri. Tenker på å lage en liste over ferien slik at jeg har orden og vet hva jeg skal gjøre å når. Har egentlig sinnsykt mye jeg må gjøre, men når jeg først har fri, så skal jeg ha fri. 

Foresten har dere hørt "7 years" av Lukas Graham? Står på repeat for øyeblikket hele tiden. Anbefaler dere alle å høre den! Såfall nå som det er høst. Skikkelig høst musikk. Vil bare sitte meg ned i en oversized strikkegenser, drikke kakao, og høre på denne når kvelden kommer. 

Nå må jeg ned og ete, så får snakkes vi senere!  • 03.10.2015 kl.13:39
  Mmm jeg skal også ha pizza ikveld Nice blogg(;
  Stacy
  03.10.2015 kl.13:42
  Kul blogg
  03.10.2015 kl.17:56
  Magnus: Takk!
  03.10.2015 kl.18:29
  Kos deg masse ikveld :)

  Jepp, den sangen er utrolig fin!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  Tiril Birkelund Berg

  Hei og velkommen! Jeg heter Tiril Berg, er født i 1997, og kommer fra den lille byen Haugesund. Bloggen min kommer til og bestå av alt fra trening, antrekk, tips og andre ting som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde