Thoughts (Tiril)
Hjem Add Facebook Om meg

1

Thoughts

Hele helgen har jeg tilbrakt i lag med Mathias, noe som har vært utrolig avslappende. Alt blir bare så mye enklere når du tilbringer tiden med noen du er glad i eller betyr så mye for en person. Om jeg mister han i fremtiden har jeg ikke peiling på hva jeg kommer til å gjøre. Han er jo den personen som får meg i bedre humør enn noen andre?! Med den dumme humoren, kosingen, å de rette ordene til enhver tid ♥

I sekundet sitter Mathias å spiller, mens jeg har Pretty little liars i bakgrunnen å ser på sydenturer. Hvor deilig høres ikke Maldivene ut? Eller en shoppingtur til Usa, eller en lionwalk i Zimbabwe? Alle disse er aktuelle reisemål for fremtiden. Reising er noe jeg elsker, og har planer om å gjøre mye av i fremtiden. Sitter bare her nå å depper over at jeg enda går på skole, ikke har råd nok til noen fancy turer, eller lignende. Men en dag folkens! Da kan det være at folk ikke ser meg igjen! 

Neida, det hadde nok ikke skjedd. Hadde aldri hatt samvittighet til det. Dere må foresten se klokken min! STOOR FORNØYD! Snille foreldrene til Mathias(igjen), som kjøpte apple watch for meg, når de var i Usa. Jeg har klokken "Apple watch sport" i gull.

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Må hjem i kveld, så får nyte tiden med gameren før jeg stikker! Hva skal dere resten av kvelden?  • 04.10.2015 kl.16:58
  er utrolig godt å slappe av med de du bryr deg om :)

  Jeg har også utrolig lyst til å bare reise! er så lei av kalde norge, vil oppleve noe nytt!

  ha en fin søndag :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Image and video hosting by TinyPic
  Tiril Birkelund Berg

  Hei og velkommen! Jeg heter Tiril Berg, er født i 1997, og kommer fra den lille byen Haugesund. Bloggen min kommer til og bestå av alt fra trening, antrekk, tips og andre ting som faller meg inn.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde